Mi is a központi porszívó?

A központi porszívó egy olyan porszívó berendezés melyet általában a lakótéren kívül, a pincében vagy a háztartási helyiségben helyezzük el. Az emeleteken, helyiségekben elhelyezett fali aljzatokat csőhálózaton keresztül kötjük össze a központi porszívóval. A készüléket a rendszer legmélyebben lévő helyiségében javasoljuk elhelyezni. A porszívó a fogantyún elhelyezett kapcsoló segítőségével indítható el azután, hogy a porszívó gégecsövét a fali aljzatba csatlakoztattuk.


A BVC központi porszívó előnyei

Tiszta levegő a szobákban.
A modern háromszűrős BVC technológia egyszerre távolítja el a port a helyiségekből és tisztítja a belső levegőt, mely a házi porra allergiások és az asztmások közérzetét is nagy-mértékben javíthatja.
Kényelmes kezelés
A BVC központi porszívóval megszűnik a teher, hogy készülékét szobáról-szobára, ill. emeletről-emeletre vonszolnia kelljen maga után. Csatlakoztassa a szívócsövet az alzatba és már porszívózhat is!
Csendes porszívózás
A BVC központi porszívók sokkal csendesebbek, mint a hagyományos porszívók. Akár telefonálás közben is porszívózhat.
Állandóan magas szívóteljesítmény
BVC központi porszívóinkat erős motorral szereljük, mely állandó magas teljesítményen tartja a szívóerőt.
Németországban gyártott termék!
A BVC évtizedek óta gyárt Németországban központi porszívókat és a német termékek köztudottan megbízhatóak és értékállóak.

A BVC központi porszívók alkalmazási területei

A BVC központi porszívók a lakóépületekben és az üzleti épületekben is megkönnyítik a mindennapi munkát. Spóroljon időt a szoba tisztítása közben, éljen egészségesebben és keltsen jó benyomást vendégei, alkalmazottai és ügyfelei számára. Az ingatlan igényeihez, méretéhez igazítva tervezzük meg BVC-központi porszívórendszerét az oda illő BVC központi porszívóval.

Lakóházak
Nincs is jobb érzés, mint a tiszta saját otthon. Nincs többé zavaró állati szőr, töredékére csökken az atkák mennyisége és az asztmások is jobban érzik magukat a tiszta levegőben.

Hotelek
Központi porszívóink nagymértékben megkönnyítik és felgyorsítják alkalmazottai munkáját, így időt és pénzt takarítanak meg az Ön számára. A szállóvendégek is jobban érzik magukat a különösen tiszta levegőben.

Éttermek
Emelje új szintre vendéglátó egységének higiéniáját. A különösen tiszta és szagtalan levegő mindig profi és tiszta benyomást kelt. Emellett értékes időt is megtakarít a helyiségek takarítása során.

Fodrászszalonok
Eltűnnek a fölről a hajszálak és a szőrszálak. BVC központi porszívóink eltávolítják a napi munka minden maradványát. A beépíthető beszívó nyílás segítségével szélsebesen eltűntethető az összesöpört kosz és piszok.

Irodahelyiségek
Még egy iroda is gyorsan beporosodhat. A rossz levegő és a piszok sokszor okoz rossz közérzetet. A BVC központi porszívóval nem kerül kellemetlen helyzetbe ügyfelei és alkalmazottai előtt.

Mozik
Biztosan járt már mozi teremben és látta, hogy távozásakor mekkora koszt hagy maga után a közönség. Rendszereinkkel ennek eltakarítása kényelmes, gyors és rendkívül egyszerű.

Közintézmények
A legszennyezettebb helyiségek a közintézményekben találhatók. Nem kell tartania a szennyeződéstől és a poros levegőtől. A BVC központi porszívókkal mindez szakszerűen és gyorsan kitakarítható, megtisztítható.

Lovardák
BVC központi porszívóink ideálisak még a ló tulajdonosok számára is. Lóápoló készletünkkel hatékonyan tisztítható kedvenc hátasuk szőrzete, miközben még masszázzsal is kényezteti. Gyorsabban végezhet az ápolással, így a kedvenc sportjára is több ideje jut majd.