Háromszűrős rendszer

A háromszűrős rendszernek köszönhetően a porszívó kifúvott levegője megközelítőleg 100%-osan olyan tisztaságú, mint a helyiség levegője. A BVC ezzel a legmodernebb szűrőtechnikával garantálja a legmagasabb szintű higiéniát és a lehető legjobb védelmet a házi porallergiák és az asztma betegségek ellen. A magas hatékonyságú részecske-levegőszűrőt akkor használhatjuk, ha a porszívó kifúvott levegőjét nem lehet vagy nem szabad kiengedni a lakáson/házon kívülre (pl. passzívház)
Motorvédő szűrőbetét
A BVC BLACKLINE széria porszívói alapkiépítésben megkapják a kétrétegű, súlyozott CORDURA® szövetből készült szűrőbetétet. A szűrő megakadályozza, hogy a porrészecskék belépjenek a motortérbe és megszűri a kifúvott levegőt. A szűrő nem csak tisztít, hanem a készülék élettartamást is meghosszabbítja.
CORDURA® szövet:
- 10 x kopásállóbb, mint a pamut
- 3 x kopásállóbb, mint a műszál
-  legfinomabb porrészecskéket is távol tartja a motortértől.
A CORDURA® az INVISTA védjegye és a NILIT engedélyével használjuk.
Utólagosan beszerelhető porzsákkészlet
 
A mai BVC központi porszívók alapfelszereltsége a porzsák. A régebbi típusú BVC központi porszívókba a belső csatlakozó karima segítségével utólag is beszerelhető a porzsák, mellyel még is hatékonyabbá teheti a szűrést és az ürítést. Ez azt jelenti, hogy a por higiénikusan és kényelmesen eltávolítható a porszívóból és betehető a háztartási hulladék mellé. A porzsák kapacitása 16 liter. A készülékház méretétől függően kb. évente három porzsákra van szükség.


Utólagosan beszerelhető porzsákkészletről további információkat a letöltés menüben letölthető leírásban talál. >>