A gyártó BVC EBS Distribution GmbH. A BVC gyár központi porszívó készülék gyártásával foglalkozik, a porszívó rendszert megannyi kiegészítővel és szerelési komponenssel teszi teljessé. Tapasztalja meg Ön is a termékek kiváló minőségét! Kérdései esetén állunk szíves rendelkezésére!

Az Ön egészsége fontos nekünk!
A BVC központi porszívó berendezések egészségesebbé teszik életét és vállalkozása környezetét. A kevésbé szennyezett szobalevegő különösen jót tesz a légúti panaszokkal küzdők számára. A BVC egyik irányelve, hogy őrizzük egészségünket és javítsuk életkörülményeinket a tisztább levegővel.
A BVC gondol a környezetre!
Garantáljuk termékeink tartós és hosszútávú működését. Termékeinket kiváló minőségű anyagokból gyártjuk anélkül, hogy azzal túlzott terhet rónánk a környezetünkre.
Az ön oldalán állunk!
A központi porszívó rendszer telepítését megelőző szakszerű tanácsadás és tervezés garantálja az Ön hosszútávú elégedettségét. Megválaszoljuk kérdéseit a porszívó berendezésével kapcsolatban, ha pedig valaha probléma merülne fel termékeinkkel kapcsolatban, akkor azt gyorsan és hatékonyan igyekszünk majd megoldani Önnek.
Profit mindenáron? Mi nem így működünk!
Olyan termékeket kínálunk Önnek, melyek élettartama a lehető leghosszabb lesz! Erre garanciacsomagjaink nyújtanak biztosítékot. Mindezt azért tehetjük meg, mert részt veszünk minden tervezési és gyártási folyamban és biztos hátterű beszállító partnereket tudhatunk magunk mellett.
Németországban gyártott termék!
Évtizedek óta gyártunk itt Németországban BVC központi porszívókat. A jó infrastruktúra, a dokumentált és tanúsított gyártási folyamatok, valamint a hosszú évek óta ápolt beszállítói partnerkapcsolatok segítenek abban, hogy folyamatosan a legjobb minőséget állítsuk elő kompromisszumok nélkül.

A BVC központi porszívó története:

1988-ban alakult meg az EBS Einbaustaubsauger GmbH vállalat. A vállalat egy amerikai központi porszívószer gyártó németországi képviselete volt.

1992-ben gyártotta a német vállalat az első saját központi porszívóját, amely már tökéletesen megfelelt a német és az európai piaci követelményeknek. Az EBS Einbaustaubsauger GmbH Németországban értékesítette ezeket a rendszereket, míg a leányvállalata, a BVC International (Built-In Vacuum Cleaners) a központi porszívókat világszerte szállította a helyi képviseletek részére.

2015-ben a cég egy tulajdonosváltás révén dinamikát váltott és ráhangolódott az új vásárlói igényekre. A két korábbi vállalatot BVC EBS Distribution GmbH néven egyesítették.

A BVC központi porszívókat ezután több szempontból is felülvizsgálták és javították. A hangsúly az épületek rendkívül hatékony és higiénikus tisztítására irányul. A fókuszba a beépített berendezés hatékonysága és higiéniája került. A tartós és erőteljes termékeket a svájci Villamosenergia-, Energetikai és Informatikai Szövetség tesztelte le és tanúsította.